• je zakelijke gezicht

  Durf ook je 'zakelijke gezicht' te laten zien!

  zodat potentiële opdrachtgevers meteen weten dat ze jóu zoeken!

 • je zakelijke gezicht

  Ontdek jouw 'moeiteloos briljant'

  zodat je de leukste opdrachten binnenhaalt waar je een goed inkomen mee verdient

 • je zakelijke gezicht

  Stap uit je comfortzone, kom in actie

  zodat je je helder profileert en jouw favoriete klanten binnenhaalt

 • je zakelijke gezicht

  Zichtbaar zijn ís ook spannend

  maar ook jíj hebt iets waardevols bij te dragen!

Sparren met Betty

Voor creatief denkende zzp’ers die van aanpakken houden

Waarover zou je willen sparren?

* Je zoekt een klankbord, iemand die uit eigen ervaring weet wat het ondernemerschap inhoudt. Je wilt geen volledig traject, maar gewoon een enkele sessie. Zodat je meer helderheid krijgt en een volgende stap kunt nemen.

* Mogelijk heb je gerichte vragen over het ondernemerschap, over jezelf als creatief denkende zzp’er, of over de hobbels die je onderweg tegenkomt.

* Je kunt ook met concrete plannen rondlopen, of juist met wilde vage plannen. En je wilt daar graag over van gedachten wisselen. Om het al pratende eens 'tegen het licht' te houden.

* Of er zijn zó veel ontwikkelingen gaande binnen jouw onderneming, dat je wel wat hulp kunt gebruiken om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Weet dan dat ik graag die sparringpartner voor je wil zijn.


Je hoeft niet alles alleen te doen!
Zelfstandig ondernemen is soms een eenzame bezigheid. Waarbij je in je uppie alle vragen, problemen, hobbels en brainwaves het hoofd probeert te bieden.

Misschien bespreek je deze dingen met je (levens)partner, of met andere zzp’ers. Soms helpt dat, maar niet altijd. Bijvoorbeeld omdat je partner niet uit eigen ervaring weet wat zzp’en inhoudt. Of omdat andere zzp’ers allemaal een andere ‘oplossing’ voor je hebben, wat juist verwarrend kan werken.

Wat je zoekt, is zélf helderheid krijgen over wat je wilt met deze situatie of vraag. Je zoekt niet de oplossing of het antwoord van een ánder, maar eentje die past bij jóu.

Soms gaat het er ook niet om dat je voor de zoveelste keer hoort wat er ‘vaag’ of ‘wild’ is aan jouw plan. Maar wil je juist met een open mind onderzoeken óf en hóe je handen en voeten kunt geven aan dit plan.

Want uiteindelijk kan je prima zelf beslissen of je er daarna mee doorgaat. Of niet. Je kunt in elk geval met meer helderheid in je hoofd een volgende stap nemen.

Over de sparsessie:

Een sparsessie duurt een uur. Je kunt zelf kiezen voor een online sparsessie of voor een sparsessie bij mij op kantoor in Alkmaar. Enkele dagen van tevoren ontvang je een voorbereidende vragenlijst, zodat ik een beeld krijg van jouw vraag. Twee weken na de sparsessie plannen we een telefonisch contactmoment in (max. 15 minuten) om te bespreken hoe je er daarna mee verder mee bent gegaan.


Investering:
De investering is 125 euro (ex. btw). Dit bedrag is inclusief een voorbereidende vragenlijst, de (online) sparsessie, en een telefonisch contactmoment achteraf.


Wat kan een sparsessie je opleveren:
Een sparsessie is maatwerk. Dat betekent dat de resultaten per persoon verschillen.

Maar wat het je in elk geval oplevert:

* Helderheid. Je ervaart meer helderheid over hoe je verder wilt met deze vraag of situatie.

* Hoofd- en bijzaken scheiden. Je hebt een beter zicht op wat voor jou de hoofd- en bijzaken zijn, en welke volgende stap je wilt nemen.

* Handen en voeten geven. Je ervaart ruimte om creatief en open minded na te denken over hoe je een idee handen en voeten zou kunnen geven, op manieren die bij jou passen.


Hoe je kunt starten:
Je kunt me mailen, WhatsAppen of bellen om je aan te melden (zie mijn contactgegevens onder aan de pagina). Op mail en WhatsApp kan ik het snelste reageren. We plannen sowieso eerst een telefonisch contactmoment in om jouw vraag/vragen door te spreken. Enkele dagen voor de sparsessie stuur ik je per mail een voorbereidende vragenlijst. Wil je eerst overleggen of een sparsessie iets is voor jou, of past bij jouw vraag? Ook dan kunnen we vrijblijvend en kosteloos een telefonisch contactmoment inplannen.

Wil je overleggen of een sparsessie iets voor je is?

Heb je vragen over de sparsessie? Wil je weten of een sparsessie bij jou en jouw vraag past? Plan dan een telefonische afspraak met mij in. Dit is vrijblijvend, en je hoeft tijdens het gesprek ook nog helemaal niets te beslissen.

Je kunt me mailen via ikzieje@bettyvanwijngaarden.nl. Of me WhatsAppen / bellen via 0626 28 28 45 (op mail en WhatsApp kan ik het snelste reageren).

Wil je graag eerst wat meer over mij weten? Ga dan naar de pagina ‘Over Betty’.

Mocht je besluiten om met mij aan de slag te gaan, dan plannen we de afspraak voor de sparsessie in. En ontvang je binnen een paar dagen de voorbereidende vragenlijst.Betty van Wijngaarden
(Foto: Sue Artstudio)