• klanten over Betty

  "Ze wist precies de essentiële zaken eruit te halen"

 • klanten over Betty

  "Haar enthousiasme en humor zijn aanstekelijk"

 • klanten over Betty

  "In alle rust liet ze me inzien waar mijn kracht ligt"

 • klanten over Betty

  "Ze heeft me onmiddellijk in actie gekregen"

 • klanten over Betty

  "Ik voelde me enorm bij haar op mijn gemak"

Wat klanten zeggen over Betty:

 


Marion Beishuizen, zelfstandig campagne- en communicatiemanager

“Betty heeft mij gecoacht op het moment dat ik de stap zette naar zelfstandig ondernemerschap. Zij deed dat heel dynamisch en energiek met veel afwisseling in methodieken, waardoor ik tot allerlei waardevolle inzichten ben gekomen. Na vier sessies merkte ik al een verandering in hoe ik tegen mezelf aan kijk. En werd ik meerdere keren bevestigd in mijn wens om zelfstandig ondernemer te worden. Erg fijn om zo snel resultaten te boeken.

Daarnaast is Betty een enorm leuk mens. Ze is heel ontspannen en humoristisch. Ik voelde me enorm op mijn gemak bij haar. Tegelijkertijd wist ze precies de essentiële zaken eruit te halen, waardoor ik veel uit mijn coaching heb kunnen halen. De gelegenheid om buiten geijkte paden te gaan op een manier die bij je past en die je helpt om je doelen te verwezenlijken.”

Marion volgde meerdere sessies bij Betty

 


Charles Balcomb, managing director & business owner | www.databac.com

“Betty was of incredible help when I was going through some difficult and complicated issues in my business life. I experienced a very stressful period for over six months and she helped me find a way through the chaos.

It’s very easy to work with her. She is a great listener, helps to analyse the issues and helps you overcome them. I can recommend Betty to anyone who needs help in being able to process and overcome challenges that at the time seem to be impossible.”

Charles volgde meerdere sessies bij Betty

 

 


Suzanne Krom (MA), Tekst en Redactie

“Bij het starten van mijn eigen bedrijf miste ik iemand om op professioneel niveau mee te sparren. De sessies bij Betty boden een geweldig klankbord en hielpen me bij het bepalen van de koers.

Betty is een warme, enthousiaste persoonlijkheid en een betrokken coach: ze denkt met je mee en pakt problemen direct aan.

De belangrijkste les voor mij? Als zelfstandige heb je veel meer de regie over je eigen loopbaan!”

Suzanne volgde meerdere sessies bij Betty

 

 


Femke Okx_redactiebureau ChapeauFemke Okx, redactiebureau | www.chapeauredactie.nl

“Toen ik op een dood spoor zat met solliciteren, heeft Betty me laten zien hoe bijvoorbeeld LinkedIn beter te gebruiken. Haar positiviteit en tips gaven me weer moed om door te gaan en nieuwe wegen te bewandelen.

Dankzij haar achtergrond als zelfstandige in de communicatie weet ze waarover ze praat, waardoor ze als coach voor mij heel waardevol is geweest. Inmiddels ben ik als zzp’er gestart met mijn eigen redactiebureau.”

Femke volgde volgde meerdere sessies bij Betty

 

 


Isabel Nabuurs, fotograaf | www.isabelnabuurs.nl

“In vijf sessies heeft Betty me enorm laten groeien als ondernemer. In alle rust hield ze me een spiegel voor en liet me inzien waar mijn kracht ligt en hoe deze in te zetten.

Met handige tips heeft ze me geholpen om een lijn te brengen in mijn acquisities en onderhandelingen. Haar enthousiasme en humor zijn aanstekelijk en maken de wereld een stuk mooier!”

Isabel volgde meerdere sessies bij Betty

 

 


Aleid Eigenraam, communicatie en advies | www.eigenraamadvies.nl

“Betty luisterde en vroeg, hielp mij de richting op te gaan waar ik naartoe wilde met tips om daar te komen. Een prettige en open vrouw die haar ervaring graag met mij wilde delen.

Fijn als een “vreemde” je de spiegel eens voorhoudt. Een aanrader voor alle werkenden en zzp’ers. Oók – of misschien juíst – na jarenlange ervaring.”

Aleid deed een sparsessie met Betty

 

 

 


Elena Benvenuti, schrijfworkshops in Italië en Nederland | www.ilbene.nl

“Betty heeft snel door waar jij overheen kijkt. Ze heeft me met haalbare stappen geholpen om helder te communiceren met mijn klanten. En ze heeft me vanaf het begin onmiddellijk in actie gekregen.”

Elena volgde meerdere sessies bij Betty