• je zakelijke gezicht

  Durf ook je 'zakelijke gezicht' te laten zien!

  zodat potentiële opdrachtgevers meteen weten dat ze jóu zoeken!

 • je zakelijke gezicht

  Ontdek jouw 'moeiteloos briljant'

  zodat je de leukste opdrachten binnenhaalt waar je een goed inkomen mee verdient

 • je zakelijke gezicht

  Stap uit je comfortzone, kom in actie

  zodat je je helder profileert en jouw favoriete klanten binnenhaalt

 • je zakelijke gezicht

  Zichtbaar zijn ís ook spannend

  maar ook jíj hebt iets waardevols bij te dragen!

Betty van Wijngaarden

Betty van Wijngaarden

"Zodra mensen besluiten een probleem aan te pakken, merken ze tot veel meer in staat te zijn dan ze ooit gedacht hadden" (Paulo Coelho)

Traject 'Je zakelijke gezicht'

In dit traject help ik je in 6 sessies om jouw 'zakelijke gezicht', het plaatje dat jij van jezelf hebt, bij te schaven en te 'updaten'. Je krijgt een scherper en objectiever beeld van wie je bent. Je ontdekt waar je echt goed in bent en waarin je je onderscheidt (ook volgens jouw klanten). En het wordt duidelijker wat jij werkelijk belangrijk vindt in jouw leven.

Dit helpt je om met mildere ogen naar jezelf te kijken. En je toegenomen zelfkennis helpt je om jezelf authentieker en met meer zelfvertrouwen zichtbaar te maken voor jouw potentiële klanten.

Meer lezen over wat het traject inhoudt en wat het je kan opleveren? Klik dan op het traject 'Je zakelijke gezicht‘

Tijdschrift 'Je zakelijke gezicht': het ultieme profileren

Als afsluiting van het traject ga je als ondernemer de ultieme zichtbaarheids-uitdaging aan met een fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maakt een professionele fotograaf mooie foto's van jou, waaronder een coverfoto, een portretfoto, en enkele werkvloerfoto's. Deze gebruiken we om jouw persoonlijke 'tijdschrift' te maken. Dit tijdschrift is bedoeld voor jouzelf, als samenvatting van het traject dat jij hebt afgerond. Het helpt je herinneren aan wat jij als ondernemer belangrijk vindt. Het moedigt je aan om 'je zakelijke gezicht' ook ná dit traject te blíjven laten zien!

Meer lezen over dit tijdschrift? Klik dan op jouw persoonlijke tijdschrift bij traject 'Je zakelijke gezicht‘

Leuk extraatje:
Je krijgt 10 professionele foto's mee, die je vrij mag gebruiken. Bijvoorbeeld op jouw website, op je social media, of voor andere promotiedoeleinden. Zodat het nog eenvoudiger voor je wordt om jouw zakelijke gezicht te laten zien.

Meer lezen over dit leuke extraatje? Klik dan op de fotoshoot en de foto's als onderdeel van het traject.

Sparren met Betty

Je hebt gerichte vragen. Over je onderneming of over jezelf als creatief denkende zzp'er. Je zoekt een klankbord, iemand die uit eigen ervaring weet wat het zelfstandig ondernemerschap inhoudt. Die met je wil meedenken, die je helpt om meer helderheid te krijgen, en met wie je kunt sparren.

Weet dan dat ik die persoon graag voor je wil zijn.

Wil je meer weten over wat een sparsessie inhoudt en waar het over kan gaan, klik dan door naar 'Sparren met Betty'.Betty van Wijngaarden
(Foto: Erik Kottier)

Betty vertelt:

‘Vier mensen hebben een belangrijke coachende rol in mijn leven gespeeld. Allereerst mijn eerste “grote” freelance opdrachtgever, een bladenmaker, in de tijd dat ik nog fulltime in de journalistiek werkte. Zij heeft me gezonde zakelijkheid geleerd, doelgroepgericht schrijven en de basisbeginselen van bladen maken. Ten tweede mijn ondernemerscoach: zij heeft me geholpen om helder te krijgen wie ik ben, welke klanten bij mij passen en om mijn ideeën te realiseren. Als derde mijn pleegvader: mijn grootste “fan”. Hij heeft me altijd aangemoedigd en was trots op elke stap die ik nam. En tot slot mijn zakelijke 'buddy' met wie ik elke week mijn plannen bespreek, die me aanmoedigt, en me soms ook een liefdevolle schop onder de kont geeft. Als ondernemerscoach geef ik deze verschillende facetten graag door aan mijn klanten. Want we kunnen allemáál wel eens wat reflectie en aanmoediging gebruiken.'

Marion Beishuizen, zelfstandig campagne- en communicatiemanager

Marion Beishuizen, zelfstandig campagne- en communicatiemanager

Marion volgde een traject bij Betty

Betty heeft mij gecoacht toen ik de stap zette naar zelfstandig ondernemerschap. Na vier sessies merkte ik al een verandering in hoe ik tegen mezelf aan kijk. Erg fijn om zo snel resultaten te boeken. Daarnaast is Betty een leuk mens, ik voelde me enorm op mijn gemak. Tegelijkertijd wist ze precies de essentiële zaken eruit te halen, waardoor ik veel uit mijn traject heb kunnen halen.

Charles Balcomb, managing director & business owner | www.databac.com

Charles Balcomb, managing director & business owner | www.databac.com

Charles deed diverse sparsessies met Betty

Betty was of incredible help when I was going through some difficult and complicated issues in my business life. I experienced a very stressful period for over six months and she helped me find a way through the chaos. It's very easy to work with her. She is a great listener, helps to analyse the issues and helps you overcome them.

Suzanne Krom (MA), Tekst en Redactie

Suzanne Krom (MA), Tekst en Redactie

Suzanne volgde een traject bij Betty

Bij het starten van mijn eigen bedrijf miste ik iemand om op professioneel niveau mee te sparren. Het traject van Betty hielp me bij het bepalen van de koers. Betty is een warme, enthousiaste persoonlijkheid en een betrokken coach. De belangrijkste les voor mij? Als zelfstandige heb je veel meer de regie over je eigen loopbaan!

Femke Okx, redactiebureau | www.chapeauredactie.nl

Femke Okx, redactiebureau | www.chapeauredactie.nl

Femke volgde een traject bij Betty

Toen ik op een dood spoor zat, heeft Betty me laten zien hoe bijvoorbeeld LinkedIn beter te gebruiken. Haar positiviteit en tips gaven me weer moed om door te gaan en nieuwe wegen te bewandelen. Dankzij haar achtergrond als zelfstandige in de communicatie weet ze waarover ze praat, waardoor ze voor mij heel waardevol is geweest.

Isabel Nabuurs, fotograaf | www.isabelnabuurs.nl

Isabel Nabuurs, fotograaf | www.isabelnabuurs.nl

Isabel volgde een traject bij Betty

In vijf sessies heeft Betty me enorm laten groeien als ondernemer. In alle rust hield ze me een spiegel voor en liet me inzien waar mijn kracht ligt en hoe deze in te zetten. Haar enthousiasme en humor zijn aanstekelijk en maken de wereld een stuk mooier!