Zzp-workshop “Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten”

Beschrijving

Rode vlekken in je nek als je alleen maar dénkt aan netwerken? Of is netwerken volgens jou alleen maar voor gladde salestypes? Dan is de kennismakingsworkshop voor zzp’ers “Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten” (1,5 uur) in Alkmaar een prima plek voor je om op andere gedachten te komen. Iedereen kan nieuwe opdrachten binnenhalen via netwerken – ook jij! In de workshop krijg je adviezen, tips, en doe je oefeningen om de slag van het netwerken te pakken te krijgen. Zodat je díe opdrachten gaat binnenhalen die je het allerliefste doet én waar je een goed inkomen mee verdient. De workshop is zowel geschikt voor ervaren zelfstandig professionals (freelancer, zzp’er) als voor starters die gelijk een vliegende start willen maken met die eerste opdrachten binnenslepen.

Wat is netwerken nu eigenlijk?

We gaan in op wat netwerken precies is en waarom iedereen (ja echt: iedereen!) op zijn eigen manier kán netwerken. We stippen netwerk-“etiquette” aan, en waar je de meeste kans maakt op daadwerkelijke opdrachten. Ook behandelen we waarom “verkooppraatjes” helemaal niet nodig zijn, en je helemaal jezelf kunt zijn: dus relax!

In de workshop werken we in een kleine groep (max. 8 deelnemers).  Eerdere deelnemers geven aan dat die kleine setting extra prettig is omdat er alle ruimte is om op vragen in te gaan. En dat levert doelgerichte informatie op.

In 2020 staat de workshop ‘Doelgericht netwerken voor nieuwe opdrachten’ gepland op zondag 15 november 2020 (bijdrage 47,50 euro ex btw). Hieronder kan je je aanmelden.

Ik ontmoet je graag bij de workshop!

Hartelijke groet,

Betty van Wijngaarden
zzp-coach en communicatiediva

 

Workshop is al geweest.
Totaal aantal plaatsen: 8 (0 Left:)

Event Details

  • 15/11/2020 13:00   -   14:30
Delen op social media
toevoegen aan je agenda